2.6.2022 21:33
Kempeleen Lentopallo ry

Päivitetty Kempeleen Lentopallon lähtöaikataulu Power Cuppiin

Hei kaikille!

Päivät ne kuluu ja kesän paras viikonloppu lähenee päivä päivältä. Muistetaan pakata reissuun tarvittavat kamppeet aiemmin lähetetyn listan mukaisesti.

Kempeleen Lentopallon väki osallistuu tänä vuonna turnaukseen kolmen bussin taktiikalla.

Bussit on jaettu seuraavasti:
Bussi 1: C- ja F-juniorit
Bussi 2: D-juniorit
Bussi 3: B- ja E-ikäiset

Kaikki bussit lähtevät matkaan torstaina 9.6. klo 6.45 Kempelehallin parkkipaikalta. Saavuttehan ajoissa paikalle, jotta saadaan pakattua autot valmiiksi. Bussit matkaavat 8-tietä pitkin ilman ruokailutaukoja. Kokkolassa voimme pysähtyä hetkeksi ja tässä välissä on mahdollisuus pieneen taukoon. Bussimatkan aikana ei pidetä ruokailutaukoa, joten jokaisen on syytä varata riittävästi evästä matkaan.

Kun bussit saapuvat turnauspaikalle, saavat kaikki hakea kisapassit Miialta. Miia odottaa joukkueen yhteyshenkilöitä ruokailuhallin edustalla. Passien noudon jälkeen bussi 1 jatkaa majoituskoululle. C-ikäiset huolehtivat myös F-joukkueiden tavarat perille.
 

Tiedotteen liitteenä on Power Cupin uutiskirje, jossa on tärkeitä huomioon otettavia asioita tapahtumaa koskien. Tutustukaa siihen huolella!
Esimerkiksi teltan pystytysohjeet: Teltoilla on oltava jatkuva vartiointi Muutoin tapahtuman järjestäjä voi purkaa teltan. Teltat saa pystyttää vain niille osoitetulle paikoille riittävin tukipainoin varustettuna.

Kesäterveisin,

Miia Harjula ja Tiina Autiola